Opened 9 years ago

Last modified 9 years ago

#10245 new defect

pubsub messages with valid bodies aren't displayed in a chat window

Reported by: deetman Owned by: deryni
Milestone: Component: XMPP
Version: 2.6.2 Keywords:
Cc:

Description (last modified by deetman)

When a message is delivered to a libpurple client that has a pubsub payload along with a body and xhtml-im body the appropriate body should be displayed in a chat window. When I remove the pubsub namespace from the event tag the xhtml-im body is displayed in a chat window. Here is an example of an xmpp message that doesn't come up in chat window but should:

<message from="pubsub.domain.com" to="jid@jabber.org" id="24">
<body>Hello World!</body>
<html xmlns="http://jabber.org/prototocol/xhtml-im">
   <body xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
     ...
   </body>
</html>
<event xmlns="http://jabber.org/protocol/pubsub#event>
  <items node="test_node">
     <item id="1234">
        <entry xmlns="http://www.wc3.org/2005/Atom">
          ...
        </entry>
     </item>
  </items>
</event>
</message>

Change History (3)

comment:1 Changed 9 years ago by deryni

  • Description modified (diff)

comment:2 Changed 9 years ago by deryni

  • Component changed from libpurple to XMPP
  • Keywords xmpp removed
  • Owner set to deryni

comment:3 Changed 9 years ago by deetman

  • Description modified (diff)
Note: See TracTickets for help on using tickets.
All information, including names and email addresses, entered onto this website or sent to mailing lists affiliated with this website will be public. Do not post confidential information, especially passwords!