Opened 9 years ago

Closed 8 years ago

#12051 closed defect

Cant launch Pidgin even after reinstalling several times incl.backtrace log

Reported by: Gem Owned by:
Milestone: Component: pidgin (gtk)
Version: 2.7.0 Keywords:
Cc:

Description (last modified by Gem)

Here my backtrace file

What can be the problem, since reinstalling Hardy the problem came with it. I romeved completly and reinstall several times Pidgin but still it doesnt launch the programm. After I start it disappears within a 20 seconds. Hope someone can help me out to solve this problem in an easy way.

Attachments (1)

pidgin-backtrace.log (5.2 KB) - added by Gem 9 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 9 years ago by Gem

comment:1 Changed 9 years ago by Gem

  • Description modified (diff)

comment:2 Changed 8 years ago by darkrain42

  • Status changed from new to pending

Please follow the instructions to get a backtrace and attach it to this ticket.
debug symbols. Also, make sure you're using something recent

comment:3 Changed 8 years ago by trac-robot

  • Status changed from pending to closed

This ticket was closed automatically by the system. It was previously set to a Pending status and hasn't been updated within 14 days.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
All information, including names and email addresses, entered onto this website or sent to mailing lists affiliated with this website will be public. Do not post confidential information, especially passwords!