Opened 3 years ago

Last modified 3 years ago

#16784 new defect

invalid certificate at prompt

Reported by: thomasset.vincent Owned by: deryni
Milestone: Component: XMPP
Version: 2.10.11 Keywords: certificates jabber
Cc: thomasset.vincent@…

Description (last modified by thomasset.vincent)

Hello, since three days Pidgin tells me that I have invalid certificates at prompt (each time). I didn't change anything to my configuration : windows 7, Pidgin 2.10.11 (libpurple 2.10.11). My account is on jabber.fr. The "serveurs SSL" window shows 4 servers : 1/ "im.aminc.org" 2/ "jabber.fr" 3/ "jabber.org" 4/ "pidgin.im" I attached the saved files corresponding to each server, in case it may help. Thank you for your care.

Attachments (4)

certificate4_pidgin_im.pem (2.5 KB) - added by thomasset.vincent 3 years ago.
certificate1_im_apic_org.pem (1.8 KB) - added by thomasset.vincent 3 years ago.
certificate2_jabber_fr.pem (1.8 KB) - added by thomasset.vincent 3 years ago.
certificate3_jabber_org.pem (2.7 KB) - added by thomasset.vincent 3 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 3 years ago by thomasset.vincent

Changed 3 years ago by thomasset.vincent

Changed 3 years ago by thomasset.vincent

Changed 3 years ago by thomasset.vincent

comment:1 Changed 3 years ago by thomasset.vincent

  • Description modified (diff)

comment:2 Changed 3 years ago by thomasset.vincent

I've forgotten : Pidgin asks me to check the date and hour on my system : I did, all is OK on windows, even in my BIOS.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
All information, including names and email addresses, entered onto this website or sent to mailing lists affiliated with this website will be public. Do not post confidential information, especially passwords!